Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra mojnaabenraa.dk

KØB AF VARER HOS mojnaabenraa.dk

Når du har lagt en ordre på vores webshop, vil vores system automatisk sender dig en ordrebekræftelse, hvor der fremgår, hvilket produkt du har bestilt. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, men en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling.

Når din ordre er registreret, sørger vi for at gøre pakken klar til forsendelse. Ved afsendelse af din pakke, vil beløbet på dit køb blive fratrukket din konto. Du vil få tilsendt en mail med et track and trace nr. når varen afsendes fra os – så du kan følge med i hvornår du kan hente pakken. Din faktura er vedlagt i pakken og den gælder som kvittering på dit køb.

UDSOLGTE VARER

Vi tager forbehold for udsolgte varer, og vi kontakter dig hurtigst muligt på mail eller telefon, hvis der skulle være problemer omkring din ordre.

PRISER

Alle angivne priser på mojnaabenraa.dk er i danske kroner og inklusive 25% moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer , pris- og korrekturfejl mv.

BETALING OG SIKKERHED

Kreditkort
Betaling for dine bestilte varer sker online ved brug af Dankort, Visa, Euro/Mastercard eller Visa Electron. Oplysningerne transmitteres krypteret mellem dig som kunde og mojnaabenraa.dk. Beløbet vil først blive trukket fra din konto, når varen sendes fra vores lager og er på vej til dig.

Mobilepay
Som kunde hos mojnaabenraa.dk har du mulighed for at betale med Mobilepay. Beløbet for din ordre bliver trukket på det kort som du har tilknyttet i Mobilepay.

Alle personoplysninger der afgives ved bestilling uanset betalingsform (navn, adresse, mail osv.) krypteres dog ikke, men bruges kun internt.

FORSENDELSE OG LEVERING I DANMARK

Leveringstid
Hos mojnaabenraa.dk bestræber vi os på at sende din ordre, hurtigst muligt, dvs. 1 – 2 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. I forbindelse med udsalg kan der forekomme længere leveringstid.

Frifragt og afhentning i butik
Fri fragt v. køb over 600.-
Køb under 600.- vil blive pålagt fragtgebyr på 39.- kr.

Mulighed for afhentning af bestilte varer i vores fysiske butik (o,- i fragt uanset ordre beløb).

Åbningstider for butikken:
Mandag – fredag 10.00 – 17.30
Lørdag 10.00 – 14.00

GLS og POSTNORD

Alle pakker i Danmark sendes som forsikret pakkepost gennem GLS eller POSTNORD til din privatadresse eller pakkeshop efter eget valg. Ved afsendelse af din ordre modtager du et ”track & trace” fragtnr., så du kan følge din pakke. Du vælger selv hvor du ønsker at hente din pakke eller om du vil have den sendt til din privat adresse og afslutter din ordre. Indtast din mailadresse og dit mobilnummer. Du modtager automatisk en mail/sms fra GLS eller POSTNORD , når din pakke er klar til afhentning i den valgte pakkeshop. Du afhenter pakken i den valgte pakkeshop. Husk at medbringe pakkenummer og gyldigt ID. Mojnaabenraa.dk bærer ansvaret for at de afsendte varer, indtil du har modtaget dem og skrevet under på dette.

FORSENDELSE OG LEVERING TIL UDLANDET (EU LANDE)

Leveringstid
Leveringstid i Europa: 4 – 5 hverdage
Fragtpris udland 100.- kr

Alle ordre sendes som en forsikret pakkepost gennem GLS eller POSTNORD

Ved afsendelse af din ordre modtager du et ”treck & trece fragtnr., så du kan følge din pakke.

I følgende lande bliver pakken leveret som privatpakke uden omdeling og kan derfor afhentes på nærmeste pakkeshop (Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island og Grønland).

I det øvrige europa bliver pakken leveret til afsenders adresse.

FORTRYDELSES- OG RETURRET

Mojnaabenraa.dk yder jf. købeloven 14 dages returret gældende fra den dag , du modtager dine varer. Dog kræves dokumentation for købet, hvilket sker ved at vedlægge den originale faktura/kvittering for købet i returpakken.

BYTTE OG RETURFORMULAR

Returvarer skal sendes til:
MOJN
Ramsherred 47
6200 aabenraa

Varens stand
Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen.

Returnering i fysisk butik
Du har også mulighed for at returnere din pakke personligt i vores butik, hvor samme krav om medbringelse af kvittering er gældende.

Returnering via forsendelse
Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved eletronisk tilbageførsel kan der gå op til 5 dage før overførslen er endeligt gennemført. Vi tilbagebetaler kun til det betalingsmiddel, som køber har købt varerne med.

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt.

Hos mojnaabenraa.dk vil vi yde den bedste service, uanset om du ønsker at købe eller returnere en vare. Har du købt en vare du ønsker at returnere , kan du anvende vores vedlagte returlabel og aflevere din pakke i nærmeste pakkeshop. VORES VEDLAGTE RETURLABEL HAR EN VÆRDI AF 50.- SOM VI FRATRÆKKER DIT RETURBELØB.

Ombytning af varer
Ønsker du blot at ombytte en vare til en anden, størrelse eller farve, foreslår vi at du sender varen retur og derefter lægger en ny ordre på den ønskede vare.

I tilfælde hvor der på mojnaabenraa.dk købes varer der pakkes ind som gave, vil disse automatisk være påført byttemærke.

Varer der ønskes ombyttet kan ske både via forsendelse eller i vores fysiske butik.

REKLAMATIONSRET
I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle dine varer. Dog kræves ved alle reklamationer dokumentation for købet ( fremvisning af orginal faktura/kvittering for den pågældende vare). Reklamationen gælder ikke for varer, som er defekte på grund af skader eller slidtage grundet forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Ved reklamation , fejl og mangler eller en udebleven vare, bedes du hurtigs muligt kontakte os på: Tlf 74622111 Mail: mojn@post.tele.dk

Hos mojnaabenraa.dk bestræber vi os på altid at yde den bedste service. Derfor har du mulighed for at købe en returlabel på webshoppen til 39.- , hvis du skal sende en reklamation til os. Vi refunderer beløbet til dig, sammen med returbeløbet for varen, som du ønsker at reklamere over, når reklamationen er behandlet og godkendt.

KLAGEADGANG
Hvis du ønsker at klage over en vare, som du har købt hos os, er du velkommen til at kontakt os enten pr mail. Pr brev eller telefonisk

MOJN
Ramsherred 47
6200 aabenraa
74622111
mojn@post.tele.dk

PERSONDATAPOLITIK

Alle informationer og fortrolige oplysninger opgivet til mojnaabenraa.dk opbevares sikkert og er kun tilgængelige for vores betroede personale. Ingen personlige oplysninger , der registreres , bliver på noget tidspunkt overdraget , solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Oplysningerne opbevares efter bogføringsloven i en 5- årig periode og slettes automatisk herefter.

KUNDESERVICE

MOJN
Ramsherred 47
6200 Aabenraa
+ 45 74622111
mojn@post.tele.dk

Åbningstider:
Mandag – fredag  10.00 – 17.30
Lørdag 10.00 – 14.00